Fotografie

Voor een grote reis in 2017 naar Australië en Nieuw-Zeeland heb ik voor het eerst een echte camera aangeschaft, daarvoor heb ik een workshop reisfotografie gevolgd bij Chris König om mijn camera te leren kennen. Door de jaren heen, meerdere cursussen en reizen verder, is er zoveel veranderd aan mijn fotografie stijl en zie ik echt verbetering in mijn foto’s wat erg fijn, leuk en motiverend is.

Wat begon als een hobby, om gewoon mooie foto’s te maken op reis, heb ik kunnen realiseren in een baan. Ik vind het geweldig om achter de camera te staan en mooie plaatjes te schieten. Ik heb Interieuradvies gestudeerd en een tijdje als Vastgoedfotografe gewerkt, deze 2 kunnen combineren is echt super leuk. Bij andere shoots zoals bijvoorbeeld een Zwangerschapshoot, een Newborn Shoot of een Gezin/familie shoot is het geweldig om tevreden de deur uit te lopen en de mensen daarna erg blij te zien met het eindresultaat. Dit geeft zoveel voldoening en zo ben je echt met plezier aan het werk.

Zie mijn instagram; by_ilse_photography

Zie certificaten om te zien welke cursussen, trainingen en workshops ik heb gedaan om mijn fotografie bedrijf op te starten.


Looking for Something?