Newborn Fotografie

De eerste paar weken van uw pasgeboren baby is een hele speciale tijd, een bijzondere tijd die u graag vast legt voor het voorbij is, want voor u het weer is uw baby al zoveel gegroeid!

De beste tijd om een newborn fotoshoot te plannen is als uw baby tussen de 5 en 12 dagen oud is, in deze periode slaapt uw baby nog veel wat het fotograferen makkelijker maakt en voor een mooi eindresultaat zorgt. Voor de newborn fotoshoot kom ik bij u thuis langs, hier is uw baby in een vertrouwde omgeving en dit werkt erg prettig. De fotoshoot zal overdag plaats vinden, dit omdat ik met natuurlijk licht werk voor het beste en natuurlijkste resultaat.

Het is handig om de shoot al tijdens uw zwangerschap in te plannen zodat u verzekerd bent van een plekje, daarvoor is het handig om een afspraak in te plannen binnen 2 weken van uw uitgerekende datum. Bent u uiteindelijk toch eerder of later bevallen en wilt u de fotoshoot verplaatsen, kunnen wij altijd kijken naar een geschikte oplossing.

Heeft u nog vragen betreft deze Newborn fotoshoot of wilt u de fotoshoot boeken ?! Stuur mij dan een mailtje zodat ik u meer informatie kan geven en we samen een datum kunnen plannen! Bekijk bij tarieven wat de kosten voor een fotoshoot zijn, ook een cadeaubon voor een fotoshoot is mogelijk!

ilse_vandenberg@hotmail.com


In augustus en september 2021 heb ik de Masterclass Newborn Fotografie van Marissa van Osch van Made Creative gevolgd.


Looking for Something?