Als aller eerste van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap! Een bijzondere gebeurtenis die u mooi wilt vast leggen uiteraard.

We kunnen naar een mooi natuurgebied in de buurt om foto’s te maken tijdens de golden hour of in de studio voor prachtige silhouet foto’s. Ik beschik over een omkleed cabine waardoor u op locatie van outfit kunt wisselen zonder pottenkijkers.

Snel meer informatie …


Alles rondom de zwangerschap is bij mij vast te leggen. Vanaf het begin dat u achter het geslacht van uw kindje komt tijdens de Gender Reveal, de zwangerschap en tot dat uw kindje er dan eindelijk is! Ik begrijp dat u deze bijzondere gebeurtenis volledig vast wilt liggen en ook als de kleine er is bied ik een Newborn fotoshoot aan om uw kleintje vast te leggen voordat hij/zij al weer is gegroeid!

De Gender Reveal Shoot
Hét moment dat u er achterkomt en/of uw vrienden en familie verteld welk geslacht uw kindje heeft. Een bijzonder moment dat u graag mooi vastgelegd wilt hebben voor later!
De Newborn Shoot
Deze bijzondere tijd gaat veel te snel, uw leven is veranderd en uw kindje groeit enorm snel. Logisch dat u deze mooie tijd die veel te snel voorbij gaat wilt vastleggen!

Heeft u nog vragen betreft een van deze fotoshoots of wilt u een fotoshoot boeken ?! Stuur mij dan een mailtje zodat ik u meer informatie kan geven en we samen een datum kunnen plannen! Bekijk bij tarieven wat de kosten voor een fotoshoot zijn, ook een cadeaubon voor een fotoshoot is mogelijk!

ilse_vandenberg@hotmail.com


In augustus en september 2021 heb ik de Masterclass Studiofotografie van Marije Dijkema van Made Creative gevolgd.


Zoek je iets?